Adres
Ursulinenstraat 13

6245 CH Eijsden

Telefoon
+31 (0)6 39 67 07 78

E-mail
info@bellevie.nu

Fotografie
Lianne Gelissen 

+31 (0)6 39 67 07 78           Mindfulness in 1 minuut ervaren?
Belle Vie.... 'MOOI LEVEN'

Welkom op de website van Belle Vie! Op deze website maak je kennis met het aanbod van de verschillende Mindfulness trainingen die ik met veel passie en plezier geef. 

Mijn naam is Delina Overdijk en sinds 5 jaar woon ik in Eijsden samen met mijn partner. Ik ben een gelukkige moeder van onze 3 kinderen. Twee prachtige dochters Liva en Ella en onze zoon Boaz. 

Mijn intentie is om jou te inspireren en jouw leven nog mooier maken. Ik geef jou tijdens de training handvaten om je makkelijker te ontspannen, om beter los te laten, makkelijker dingen te accepteren, je energie beter te managen, meer rust te krijgen in je hoofd, je lichaam weer te gaan voelen , weer dankbaarheid te voelen en zoveel meer.. Tijdens de training leer je makkelijke en praktische oefeningen die je in het dagelijks leven kunt toepassen waar en wanneer je maar wilt. 

Wat ik ook graag zou willen bereiken is dat meer mensen hun hart durven te volgen waardoor ze dichter bij zichzelf durven te blijven en te zijn. Dat ze meer bewust worden van hun eigen leven en aandacht geven aan wat er NU speelt en daardoor nog meer kunnen genieten van de kleine dingen die zich voordoen in het leven.

Ik ben mijzelf gaan accepteren.. wie ik ben!

Geen oordeel meer hebben over mensen/situaties heeft mij zoveel meer gebracht! Ik kan met volle overgave en plezier genieten van ons gezinsleven. Maar vooral niet vergeten om ook gehoor te geven aan mijn eigen ambities!

overbellevie-heart
Mindfulness_happy

In 2014 heb ik besloten een Mindfulness trainers opleiding te volgen bij See True in Maastricht.
Medio 2015 heb ik mij ook verdiept in Mindfulness voor zwangeren en moeders.
Eind 2015 heb ik de Mindfulness voor kinderen en jongeren trainers opleiding afgerond – getraind door: Kate (Janke) Munding.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd of er een training tussen staat die jou aanspreekt?
Klik dan op de doelgroep die voor jou toepasselijk is en lees meer over de desbetreffende training. Neem vrijblijvend contact met mij op door te mailen, appen, sms’en of te bellen als je graag meer informatie wenst te hebben.

Wens jezelf ook een mooi leven

Tot gauw!