Privacy statement

Belle Vie verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG. Door gebruik  te maken van deze site en/of mijn diensten, ga je akkoord met die privacy statement.

Belle Vie kan persoonsgegevens over je verwerken omdat je gebruik maakt van diensten van Belle Vie en/of omdat je deze zelf bij het contact leggen met Belle Vie hebt verstrekt.

De volgende gegevens kan Belle Vie van je verwerken:

  • je naam
  • je (werk)adres
  • bedrijf waarbij je werkzaam bent
  • je telefoonnummer
  • je email adres

De gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen, een opdracht uit te voeren, factuur te sturen, of om interessante informatie met je te delen. Door Belle Vie worden deze gegevens niet aan derden verstrekt. De gegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard.


Postadres
Ursulinenstraat 13
6245 CH Eijsden

Praktijk
Stationsplein 9
6245 AE Eijsden

Telefoon
+31 (0)6 39 67 07 78

E-mail
info@bellevie.nu

HI MOOI MENS,

Welkom!

Ik ben Mindfulness Coach en ik help je om jouw bewustzijn te verruimen en om meer rust en ontspanning in te bouwen in je dagelijks leven zodat jij nog meer uit je leven mag halen.

Waar word je gelukkig van? Leef jij zoals je wilt? Zorg je goed voor jezelf? Doe je waar je blij van wordt?

Mijn naam is Delina Overdijk en woon in Eijsden samen met mijn partner. Ik ben een gelukkige en trotse moeder van 3 kinderen. Twee prachtige dochters Liva (2013), Ella (2015) en onze zoon Boaz (2017).

Wat ik het liefst doe is jou helpen bij het creëren van een gelukkig en mooi leven. Als Mindfulness Coach help ik jou meer te laten genieten van het leven, jezelf nog beter te leren kennen, te inspireren en jouw leven nog mooier maken.

Mijn liefde voor mensen is er altijd al geweest…

Als klein meisje zorgde ik er graag voor dat iedereen het zo goed en fijn mogelijk had. Een ander zien genieten en lachen daar werd ik blij van. Dat is nu nog steeds zo! Graag geef ik veel aandacht aan een ander en is het inmiddels mijn missie geworden om een ander op een liefdevolle manier te ondersteunen in het dagelijks leven. Het liefst op een zo’n persoonlijk mogelijke manier. Wil jij ook sprankelen en met meer aandacht in jouw leven staan? Ik kom graag met je in gesprek!

-x- Delina 

Mijn verhaal

Een aantal jaren geleden.. voelde ik dat ik meer uit mijn leven wilde halen. Het werd tijd om te sprankelen. Na enige hobbels uit mijn jeugd ben ik vroeg wijs geworden. Al vroeg zelfstandig zijn en nog niet precies weten wat je wilt en dan keuzes maken is lastig. Ik deed uiteindelijk niet de dingen waar ik blij van werd. Het wringde en schuurde aan alle kanten en het voelde niet goed. 

Ik ben mij gaan verdiepen in Mindfulness en volgde met succes de Trainersopleiding bij See True in Maastricht (2014). Een van de grote ontdekkingen die ik heb gedaan is dat je niet bang hoeft te zijn om een duik in jezelf te nemen. Zonder dat je hiervoor alles weer hoeft te her-beleven. 

Ik ben even stil gaan staan en vanuit daar heb ik keuzes gemaakt waar ik mij goed bij voelde. De keuzes die ik heb gemaakt en nog steeds maak hebben mij gemaakt tot de persoon wie ik nu ben. Ik voel me gelukkig, in balans en ik ben diegene die ik wil zijn. Ik leef zoals ik dat wil (dus ben ook een tikkeltje eigenwijs) en doe wat goed bij mij past. Zolang ik het niet perfect hoef te doen van mijzelf, mijzelf OKE vindt zoals ik ben en ik mijn aandacht geef daar waar ik het wil, verklaar ik mijzelf tot een ‘gelukkig mens’!

Je open stellen om te leren van je persoonlijke groei is het waard om zo nog meer te uit je leven te halen. Soms kun je het gevoel hebben geleefd te worden. Het gevoel hebben dat je even op de rem mag trappen. 

Herken je dit? Ploeter jij maar door en door? Ergens weet je dat het ook anders kan, maar hoe?

Omdat ik een tikkeltje eigenwijs ben en graag voor anderen zorg is iedereen welkom bij Belle Vie en heb ik verschillende soorten trainingen ontwikkeld voor verschillende doelgroepen:

 Volwassenen

Moeders

Zwangeren

Bedrijven

Het werken met deze verschillende doelgroepen maakt het voor mij nog leuker om mijn werk als Mindfulness Coach te mogen doen.

Wil jij ook stil staan om te kunnen groeien ?

Geen standaard Mindfulness programma maar een passend en een praktisch programma wat precies bij jou past.